Fruit Dippers
Need a bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przystawki? Owoce Dippers może być ogromny przepis do wypróbowania. Ten przepis służy 8 i kosztuje 57 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 106 kalorii. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Niewiele osób lubi to meksykańskie danie. Jeśli masz waniliowy jogurt beztłuszczowy, pomarańcze, skórkę z limonki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 53%. Podobne przepisy to Little Dippers, Apple Dippers Bar, oraz Easy Pie Dippers.
Instrukcje
Sok z ananasa należy spożyć; ananasa pokroić wzdłuż na włóczki, następnie na pół.
Rdzeń jabłko i pokroić na 16 plastrów; wymieszać z sokiem ananasowym.
Obierz i przekrój pomarańcze.
Wymieszać razem jogurt, 2 łyżki. miód i kolejne 2 składniki.
Podawać z plastrami owoców.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańska świetnie komponuje się z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jedno wino, którego możesz spróbować to Francis Ford Coppolan Oregon Pinot Noir. Ma 4,6 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 21 dolarów.
Francis Ford Coppola Oregon Pinot Noir
Uprawiana w apelacji, która doświadcza chłodnych lat i łagodnych zim, ta Pinot Noir oferuje ekscytujący kontrast z kalifornijską butelką Coppoli, wyrażając delikatniejszą strukturę tanin i wyższą kwasowość, która czyni ją elegancką i proporcjonalną. To wino odzwierciedla istotę apelacji i smaki, które czynią Oregon Pinot Noir tak pożądanym.Lekkie i stylowe podniebienie prezentuje świeżo zebranąjakość, żywą kwasowość i dobrze zbalansowaną dębową słodycz.Ten rocznik jest owocem z satynową elastyczną teksturą i dojrzałymi taninami. Dzięki starannemu doborowi beczek notatki z grillowanych migdałów i pieczywa tostowego są pięknie wkomponowane w matrycę smakową.