Zapiekanka z szynką i fasolą
Zapiekanka z szynką i fasolą wymaga ok. 45 minut od początku do końca. Ten przepis służy 6. To danie główne ma 259 kalorii, 16G białka, oraz 10 g tłuszczu na porcję. Na 1,06 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jeśli masz wodę, ostry ser cheddar, fasolkę baby lima i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć odtłuszczone mleko, możesz podążać za tym daniem głównym z Domowy Chude Mleko Czekolada Budyń jako deser. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Zapiekanka z szynką i zieloną fasolką, Klasyczna Zapiekanka Z Fasoli Lima, oraz Szybka Zapiekanka Z Fasoli Lima dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić wodę do wrzenia w średnim rondlu.
Dodaj fasolkę lima, papryka, i cebula; przykryć i gotować 5 protokół.
Połączyć Lima mieszanki fasoli, szynka, ser, sos Worcestershire, i kukurydza w misce; dobrze wymieszać. Łyżka do 2-ćwiartowej zapiekanki pokrytej sprayem do gotowania. Przykryć i piec w 400 przez 20 minut.
Połącz mleko i zieloną cebulę w misce i wymieszaj mieszankę do pieczenia. Wrzucić ciasto przez łyżki na mieszaninę szynki, aby uformować 6 herbatników.
Piec, odkryte, 20 minut lub do ciastka są złote.
Uwaga: można również złożyć zapiekankę z wyprzedzeniem, pomijając polewę ciasteczkową; przykryć i schłodzić w lodówce lub zamrozić (rozmrożoną zapiekankę na noc w lodówce).
Niech zapiekanka stać w temperaturze pokojowej 30 minut; dodać biszkopt polewa, i piec zgodnie z zaleceniami.