Zapiekanka z sosem Miso
Zapiekanka z sosem Miso to pescatarian danie główne. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 277 kalorii, 20g białka, oraz 15 g tłuszczu każdy. Na $2.05 za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka mirinu, drobnego cukru, ciężkiej śmietany i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby użyć ciężkiego kremu, możesz podążać za tym daniem głównym z Domowe śnieżyce z jajkami Reese ' s Peanut Butter jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Przegrzebek z musztardowym sosem Miso, Przegrzebki i ziemniaki Saute, oraz Grillowane Lizaki Miso-Cytrusowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przyprawić przegrzebki solą, pieprzem i czosnkiem, a następnie lekko posypać mąką.
Rozgrzać olej na małej patelni. Krótko smażyć obie strony przegrzebków, aż smażone na zewnątrz, ale nadal rzadko w środku.
Zdejmij patelnię z ognia i usuń przegrzebki.
Dodaj białe wino, a następnie miso, mirin, sos sojowy, cukier i wodę na patelnię i wymieszaj. Powrót do ognia i jest do wrzenia, mieszając, a następnie usunąć.
Wymieszać z musztardą i śmietaną.
Oderwij liście z rukoli i ułóż na dużym talerzu. Łodygi drobno posiekać i odstawić do dekoracji.
Umieść przegrzebki na łóżku z liści rukoli, zalej gorącym sosem i udekoruj drobno posiekanymi łodygami rukoli.
Posypać parmezanem i podawać.
Superfine sugar to bardzo drobno granulowany cukier, który szybko się rozpuszcza. Jest stosowany w pieczeniu, napojach i sosach i jest dostępny w sekcjach piekarniczych supermarketów. Zamiast tego można użyć zwykłego cukru.