Zapiekanka Z Serem Cheddar
Cheddar ser kasza zapiekanka może być tylko Southern przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje 91 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 440 kalorii, 19g białka, oraz 28g tłuszczu na porcję. Najlepiej sprawdza się jako danie główne i odbywa się w mniej więcej 55 minut. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz ostry ser cheddar, jajko, kaszę do szybkiego gotowania i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć mleko można śledzić to danie główne z Milky Way Brownie Bites jako deser. Jest idealny do Jesień. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 45%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Zapiekanka z kaszy z boczkiem i cheddarem, Andouille i kasza z białego sera Cheddar, oraz Kamienna kasza mielona z Chorizo i serem Cheddar dla podobnych receptur.
Instrukcje
Mleko zagotować w dużym rondlu na średnim ogniu; stopniowo ubijać masłem i kaszą. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, ubijając stale, 5 do 7 minut lub aż kasza zostaną wykonane.
Wymieszać jajko i kolejne 3 składniki.
Wlać do lekko nasmarowanego naczynia do pieczenia 11 x 7 cali.
Posypać startym parmezanem.
Piec, pod przykryciem, w temperaturze 350 przez 35 do 40 minut lub aż mieszanina zostanie ustawiona.
Polecane wino: Riesling, Wino Musujące, Zinfandel
Riesling, wino musujące i Zinfandel są doskonałym wyborem na południe. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci sparować wino z południowym jedzeniem. Przyjazne jedzenie riesling lub białe wino musujące sprawdzi się z wieloma smażonymi potrawami, podczas gdy zinfandel świetnie nadaje się do potraw z grilla. Jednym z win, które można spróbować jest Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling. Ma 4,8 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 23 dolarów.
![Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling]()
Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling
Sok Domaine Leseurre ' s Riesling jest fermentowany w 100% w zbiornikach ze stali nierdzewnej. Podczas gdy na drożdżach wino jest mieszane ręcznie (bâtonnage sur lies) raz w miesiącu, przez 11 miesięcy. Proces ten rozwija dodatkową złożoność smaków i aromatów. Ten suchy Riesling ma zapachy kwiatów cytrusowych i skórki cytrynowej, warstwowe na podniebieniu z nutami gruszki. Ten riesling dobrze komponuje się z amandyną pstrągową, surowymi ostrygami i jest uroczym aperitifem.