Zapiekanka z grzybami i Marsalą z polentą jest bezglutenowe danie główne. Jedna porcja zawiera 696 kalorii, 32G białka, oraz 45 g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.76 za porcję. Mieszanka masła, pietruszka z płaskim liściem, czapki z grzybami portobello i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Pomidorowa Zapiekanka wołowa z polentą, Pieczarkowy i pieczony pizzan z czerwonej papryki na bezglutenowej skórce polenta, oraz Buitoni Chicken Marsala Ravioli z sosem pieczarkowym Marsala Cream dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F. przykryj suszone grzyby około 2 szklankami wody w małym garnku. Doprowadzić do wrzenia, następnie zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, aby je odtworzyć. W międzyczasie podgrzej EVOO w holenderskim piecu na średnim ogniu.
Przelać gulasz do naczynia zapiekanki 10 do 12 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gulasz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Danie Zapiekane
8
Podgrzać mleko i 1 1/2 szklanki wody na wolnym ogniu w dużym rondlu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
9
Ubić polentę i gotować, ubijając, aż zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Polenta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
10
Wyjąć z ognia, gdy polenta jest nadal wylewana i wymieszać z masłem, parmezanem i solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Sos Pomidorowy Hunt's®
Polenta
2 Oliwki Nadziewane Pimiento
11
Polentę przelać na grzyby w naczyniu zapiekanki. Top z wędzonym serem i posypać natką pietruszki. Zapiekankę przykryć folią i piec 20 minut. Odkryć i piec, aż złoty i bąbelki na górze, 15 do 20 więcej minut. Uwaga kucharza: jeśli nie podajesz zapiekanki od razu, złóż ją, ale nie piecz. Ostudzić, a następnie przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Wędzony
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)