Zapiekanka z Pernod i tymiankiem
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur zupy, więc dać przegrzebek Chowder z Pernod i tymianku spróbować. Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 8 i kosztuje 1,36 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 477 kalorii, 4G białka, oraz 45 g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka pieprzu, bitej śmietany, tymianku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Zupa Z Przegrzebków, Zupa Z Przegrzebków, oraz Hearty Scallop Chowder dla podobnych receptur.
Instrukcje
Roztopić masło w holenderskim piekarniku na średnim ogniu.
Dodaj cebulę, i smażyć 4 protokół lub do miękkości.
Dodać ziemniaki i gotować 4 protokół.
Dodaj przegrzebki i gotować 2 protokół. Wymieszać z bitą śmietaną. Przykryć i zmniejszyć ogień; gotować na wolnym ogniu 20 minut.
Wymieszaj Pernod, tymianek, sól i pieprz. Przykryć i dusić dodatkowe 10 minut.
Dekorować, w razie potrzeby.