Zapiekanka z pasternaku i orzechów laskowych z boczkiem
Zapiekanka z pasternaku i orzechów laskowych z boczkiem to bezglutenowe i pierwotne przystawka. Ten przepis służy 10. Na 87 centów za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 323 kalorie, 5G białka, oraz 26g tłuszczu. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka soli koszernej, pasternak, mielony pieprz i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Pasternak & szynka Au Gratin, Marchew & Pasternak Gratin, oraz Tarka Marchewkowo-Pasternakowa.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 204°. podsmaż boczek na średniej patelni na średnim ogniu na złoty kolor, o 6 protokół. Za pomocą łyżki szczelinowej przełożyć boczek do dużej miski. Wymieszać z pasternakiem i 1/4 szklanki orzechów laskowych. Ułóż mieszaninę w równej warstwie w 2-ćwiartkowym naczyniu do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Orzechy Laskowe
Pasternak
Boczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowa
Patelnia Do Pieczenia
Cukierki Peachie-o
Piekarnik
2
Połączyć ubijanie śmietany, bulion, sól, i pieprz w średniej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem Do Bicia
Pieprz
Bulion
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
3
Wlać mieszaninę pasternaku do naczynia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasternak
4
Zapiekać 30 minut. Docisnąć pasternak łopatką, aby równomiernie nawilżyć. Kontynuuj pieczenie, aż pasternak będzie miękki i pęcherzyki cieczy gęsto, o 35 minut dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasternak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
Szpatułka
5
Odstawić na 10 minut.
6
Posypać pozostałymi orzechami laskowymi i szałwią.