Zapiekanka Z Ostryg

Zapiekanka Z Ostryg
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj zapiekanki z ostryg. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 371 kalorii, 12g białka, oraz 17g tłuszczu każdy. Na 69 centów za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jeśli masz grubą bułkę tartą, sos worcestershire, pietruszka z płaskim liściem i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 45%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Zapiekanka Z Ostryg, Zapiekanka Z Ostryg, oraz Zapiekanka Z Sosem Ostrygowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 191° z półką w środku. Masło 2-quart płytkie naczynie do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara
6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek
2
Rozłóż okruchy chleba na 4-stronnej patelni i piec, mieszając od czasu do czasu, aż złoto-brązowy, o 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
Pieprz ArbolowyPieprz Arbolowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
3
Przełożyć na talerz, aby lekko ostudzić.
4
Ubij razem jajka, śmietanę, mleko, sok z cytryny, sos Worcestershire, pietruszkę i 1/4 łyżeczki soli i pieprzu w średniej misce. Delikatnie wymieszać ostrygi i bułkę tartą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka SzparagowaMarynowana Fasolka Szparagowa
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
10 Do 20 Kropli Czerwonego Barwnika Spożywczego10 Do 20 Kropli Czerwonego Barwnika Spożywczego
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
3/4 Szklanki Plus 2 łyżki Mleka Odparowanego3/4 Szklanki Plus 2 łyżki Mleka Odparowanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
5
Wlać do naczynia do pieczenia i piec, aż krem jest ustawiony i top jest złoty, 25 do 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 3/4 łyżki Mąki Pszennej3 3/4 łyżki Mąki Pszennej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara
6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek
1
Lagier Meredith Mount Veeder Napa Valley Syrah '06
Składniki, których będziesz potrzebować
ShirazShiraz
1
Bułkę tartą można prażyć 3 dni wcześniej i przechowywać w szczelnym pojemniku w temperaturze pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje8
Ocena Zdrowia9
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn