Zapiekanka Z Ostryg
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj zapiekanki z ostryg. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 371 kalorii, 12g białka, oraz 17g tłuszczu każdy. Na 69 centów za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jeśli masz grubą bułkę tartą, sos worcestershire, pietruszka z płaskim liściem i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 45%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Zapiekanka Z Ostryg, Zapiekanka Z Ostryg, oraz Zapiekanka Z Sosem Ostrygowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 191° z półką w środku. Masło 2-quart płytkie naczynie do pieczenia.
Rozłóż okruchy chleba na 4-stronnej patelni i piec, mieszając od czasu do czasu, aż złoto-brązowy, o 15 protokół.
Przełożyć na talerz, aby lekko ostudzić.
Ubij razem jajka, śmietanę, mleko, sok z cytryny, sos Worcestershire, pietruszkę i 1/4 łyżeczki soli i pieprzu w średniej misce. Delikatnie wymieszać ostrygi i bułkę tartą.
Wlać do naczynia do pieczenia i piec, aż krem jest ustawiony i top jest złoty, 25 do 30 minut.
Lagier Meredith Mount Veeder Napa Valley Syrah '06
Bułkę tartą można prażyć 3 dni wcześniej i przechowywać w szczelnym pojemniku w temperaturze pokojowej.