Zapiekanka Z Makaronem Z Tuńczykiem
Need a pescatariańskie danie główne? Zapiekanka z makaronem z tuńczykiem może być niesamowitym przepisem, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 40g białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 587 kalorii. Ten przepis służy 2. Na 1,39 zł za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Mieszanka masła, cebuli, grochu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby wykorzystać płatki kukurydziane można śledzić to danie główne z Cornflake-Chocolate-Chip-Marshmallow Cookies jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Zapiekanka z makaronem z tuńczykiem III, Zapiekanka Z Tuńczykiem I, oraz Zapiekanka Z Makaronem Z Tuńczykiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
W małym rondlu, podsmażyć cebulę na maśle do miękkości. Wymieszać z mąką, solą i pieprzem do wymieszania. Stopniowo dodawać mleko. Doprowadzić do wrzenia; gotować i mieszać przez 2 minuty lub aż zgęstnieje. Wymieszać z makaronem, tuńczykiem i groszkiem.
Przenieść do nasmarowanego 1-qt. naczynie do pieczenia.
Posypać płatkami kukurydzianymi.
Piec, Odkryte, w 350° przez 30-35 minut lub aż bąbelkami na brzegach.
Polecane wino: Merlot, Pinot Noir, Wino Różane
Tuńczyk świetnie komponuje się z Merlotem, Pinot Noir i winem różowym. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe będzie również ładnie sparować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. Możesz spróbować Wild & Wilder ekshibicjonisty Merlot. Recenzenci bardzo lubią to z 4.3 z 5 gwiazdek i cena około 19 dolarów za butelkę.
Dziki I Dziki Ekshibicjonista Merlot
Ekshibicjonista jest pełen bogatych śliwek i damson owoców na nosie. Zastosowany dąb jest dyskretny na podniebieniu, w którym dominują bogate smaki czerwonych jagód, a jednocześnie prezentują subtelne, ziemiste niuanse. Wino jest eleganckie i jedwabiste z długim finiszem.