Zapiekanka z makaronem i szpinakiem
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj zapiekanki z makaronem i szpinakiem. Na $2.0 za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 512 kalorii, 30g białka, oraz 33g tłuszczu każdy. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka śmietany, przyprawy, ząbki czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Przynosi wam to moje przepisy. Jest idealny do Jesień. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Zapiekanka z makaronem i szpinakiem, Zapiekanka Z Kurczakiem, Szpinakiem I Makaronem, oraz Zapiekanka Ze Szpinakiem I Tuńczykiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Makaron ugotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu; odcedzić i odstawić.
Gotować wołowinę i dalej 3 składniki w dużej patelni nonstick na średnim ogniu, mieszając, aż wołowina kruszy się i nie jest już różowy.
Spuścić i wrócić do patelni. Wymieszać z sosem spaghetti i włoską przyprawą.
Połącz szpinak i następne 4 składniki. Fold w makaronu; mieszanka łyżka do lekko nasmarowane 13-x 9-calowe naczynie do pieczenia.
Posypać połową parmezanu. Wymieszać równomiernie z mieszaniną wołowiny i pozostałym parmezanem.
Piec w 350 przez 30 minut lub do bąbelków i złoty.