Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj zapiekanki z makaronem i szpinakiem. Na $2.0 za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 512 kalorii, 30g białka, oraz 33g tłuszczu każdy. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka śmietany, przyprawy, ząbki czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Przynosi wam to moje przepisy. Jest idealny do Jesień. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Zapiekanka z makaronem i szpinakiem, Zapiekanka Z Kurczakiem, Szpinakiem I Makaronem, oraz Zapiekanka Ze Szpinakiem I Tuńczykiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Makaron ugotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu; odcedzić i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makarony
2
Gotować wołowinę i dalej 3 składniki w dużej patelni nonstick na średnim ogniu, mieszając, aż wołowina kruszy się i nie jest już różowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
3
Spuścić i wrócić do patelni. Wymieszać z sosem spaghetti i włoską przyprawą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przyprawa Włoska
Sos Do Makaronu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
4
Połącz szpinak i następne 4 składniki. Fold w makaronu; mieszanka łyżka do lekko nasmarowane 13-x 9-calowe naczynie do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makarony
Szpinak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Pieczenia
5
Posypać połową parmezanu. Wymieszać równomiernie z mieszaniną wołowiny i pozostałym parmezanem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Parmezan
Wołowina
6
Piec w 350 przez 30 minut lub do bąbelków i złoty.