Zapiekanka Z Kurczaka Z Chrupiącą Skórką
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać Potpie z kurczaka z Cheddar Crust spróbować. Na $3.85 za porcję, ten przepis Pokrowce 40% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 61g białka, 69g tłuszczu, oraz w sumie 1072 kalorii. Ten przepis służy 8. Udaj się do sklepu i odbierz sól, tymianek, Wino i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 22 stwierdziłoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Garnek z indyka z Cheddarową skórką biszkoptową, Chrupiące Ciasto Z Kurczakiem, oraz Zapiekanka z kurczaka ze skórką z Filo dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zrobić skórkę: mąkę, drobną sól i 1/4 łyżeczki pieprzu wrzucić do robota kuchennego.
Dodać ser, masło i skracanie; pulsować, aż masło jest w bitach wielkości grochu.
Dodaj 1/2 szklanki wody z lodem i pulsuj, aż ciasto zacznie się łączyć. Obróć się na arkusz folii i wklep w dysk. Zawijać i przechowywać w lodówce do firmy, co najmniej 1 godzinę i do 2 dni.
W międzyczasie przygotuj nadzienie: wyrzuć skórkę z kurczaka i rozdrobnij mięso; odstaw na bok.
Umieść kości w garnku i dodaj bulion z kurczaka. Przykryć i dusić na średnim ogniu, 45 minut do 1 godziny. Odcedzić bulion i odstawić na bok.
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F. rozpuść masło w garnku na średnim ogniu.
Dodać cebulę, tymianek, seler, marchew i 1/2 łyżeczki soli koszernej; gotować, mieszając, do miękkości, o 6 protokół.
Dodać grzyby i 1/2 łyżeczki soli koszernej i gotować do miękkości, o 6 Więcej minut.
Dodać mąkę i gotować, mieszając, 2 protokół.
Dodać wino; gotować, aż prawie odparuje, o 1 minutę.
Dodać bulion, śmietanę i 1/2 łyżeczki soli koszernej. Doprowadzić do wrzenia, następnie zmniejszyć ogień do średnio niski i gotować na wolnym ogniu, aż gruby, o 3 protokół.
Dodać pietruszkę, rozdrobnionego kurczaka, sól i pieprz do smaku.
Przenieść do naczynia do pieczenia 3-do-4-quart.
Rozwałkuj ciasto między 2 arkuszami pergaminu, aż będzie nieco większe niż naczynie do pieczenia. Przykryć ciasto nadzieniem, docisnąć do wnętrza naczynia i przyciąć.
Pędzel z kremem, a następnie wyciąć kilka szczelin na górze. Umieścić na blasze do pieczenia; piec na złoty, o 35 protokół.
Odstawić na 10 minut przed podaniem.