Zapiekanka Z Kurczaka Tamale
Zapiekanka z kurczaka Tamale może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 320 kalorii, 17g białka, oraz 14g tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.16 za porcję. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Jeśli masz mielony pieprz, mielony kminek, SOS enchilada i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Zapiekanka Z Kurczaka Tamale, Zapiekanka Z Kurczaka Tamale, oraz Zapiekanka Z Kurczaka Tamale dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz 1/4 szklanki sera i dalej 7 składników (przez chiles) w dużej misce, mieszając tylko do wilgotne.
Wlać mieszaninę do naczynia do pieczenia 13 x 9 cali pokrytego natryskiem do gotowania.
Piec w 400 przez 15 minut lub aż zestaw. Całą powierzchnię obficie przebić widelcem; polać sosem enchilada na wierzch. Wierzch z kurczakiem; posypać pozostałym 3/4 szklanki sera.
Piec w temperaturze 400 przez 15 minut lub do rozpuszczenia sera.
Wyjąć z piekarnika; odstawić 5 minut.
Pokroić na 8 kawałków; każdą porcję wymieszać z 1 łyżką kwaśnej śmietany.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jedno wino, którego możesz spróbować, to Alexana Revana Vineyard Pinot Noir. Ma 4,7 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 42 dolarów.
![Alexana Revana Vineyard Pinot Noir]()
Alexana Revana Vineyard Pinot Noir
#17 Wine Spectator Top 100 2013w 2010 Winnica Revana Pinot Noir jest doskonałą reprezentacją zarówno rocznika, jak i Winnicy Revana.Rok 2010 był trudnym okresem wegetacyjnym, ale dzięki drobiazgowej hodowli i mistrzowskiemu wytwarzaniu wina nasza mieszanka ośmiu różnych klonów Pinot noir wytworzyła intensywną, złożoną i zrównoważoną winę. Jasne, przednie aromaty czarnej wiśni, suszonych ziół i nuty flory są podnoszone przez melasę i kwiat anyżu. Massiveblack wiśniowe smaki są dekadenckie i dobrze integrują się z tonami przypraw,coli i kakao. Tekstura jest bujna i bogata, wykończona miękkimi taninami, które zapewniają idealną strukturę do celularyzacji.