Zapiekanka Z Kotletem Schabowym
Zapiekanka z kotletem wieprzowym może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pole przepisu dania głównego. Jedna porcja zawiera 366 kalorii, 35g białka, oraz 10 g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na 2,38 zł za porcję, ten przepis okładki 35% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. 3 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odbierz małe marchewki, kotlety schabowe, złote ziemniaki yukon i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Jest idealny do Jesień. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Zapiekanka z kotletem wieprzowym mamy, Zapiekanka Z Kotletem Schabowym, oraz Zapiekanka Z Kotletem Schabowym.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Kotlety schabowe przekładamy na patelnię. Ułóż ziemniaki, cebulę i marchew wokół kotletów.
Zupę cebulową posypać kotletami i warzywami; doprawić solą i czarnym pieprzem.
Wlać bulion wołowy na całą mieszaninę.
Przykryć patelnię i piec w nagrzanym piekarniku, aż kotlety schabowe nie będą już różowe w środku, około 1 godziny. Natychmiastowy odczyt termometr włożony do środka powinien odczytywać co najmniej 145 Stopni F (63 Stopni C).
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling
Chardonnay, Pinot Noir i Riesling to moje najlepsze propozycje na kotlety wieprzowe. Chardonnay pasuje do prostych kotletów lub kotletów w sosie maślanym lub śmietanowym, wytrawny riesling uzupełnia słodkie dodatki, takie jak musztarda MIODOWA lub jabłka, a pinot noir jest bezpiecznym wyborem dla dań wieprzowych w ogóle. Możesz spróbować od A do Z Chardonnay. Recenzenci bardzo to lubią z 4.2 z 5 gwiazdek i cena około 15 dolarów za butelkę.
Od A do Z Chardonnay
The 2010 od A do z Chardonnay otwiera się aromatami białych kwiatów, mandarynki, limonki, pigwy, mokrego kamienia i minerałów, które rozwijają się dalej w gałkę muszkatołową, miód, zielone jabłko z nutami imbiru. Atak minerałów jest jasny, przepyszny i intensywny. Niuansowy środek podniebienia niesie ze sobą smaki, które odzwierciedlają i wzmacniają aromaty. Wykończenie jest długie, czyste, chrupiące i soczyste ze smakami wiciokrzewu, cytrusów i mokrego kamienia. To wino jest przykładem klasycznego Oregon steely Chardonnay. Rok 2010 był wyjątkowym rocznikiem białych win w Oregonie i to wyrafinowane wino terroir driven nie jest wyjątkiem; jasne, pikantne i intensywne będzie dostarczać w ciągu najbliższych 5 lat.