Zapiekanka z jabłkiem i kapustą
Zapiekanka z pieczonego jabłka i jarmużu może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 11g białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 170 kalorii. Ten przepis służy 8. Na 93 grosze za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Jest idealny do Jesień. Udaj się do sklepu i odbierz cebulę, beztłuszczowy jogurt, ser Monterey jack i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 69%. Podobne przepisy to Zapiekanka Z Fasoli Z Jabłkami, Zapiekanka z dyni i jabłek z chrupiącą polewą, oraz Kale Casserole {aktualizacja Na Klasyczne Święto Dziękczynienia Green Bean Casserole}.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Śmietanę z zupy grzybowej, jogurtu i jajka ubić na kwadratowej patelni o średnicy 9 cali; wymieszać z serem Monterey Jack, jarmużem, jabłkami i cebulą, aż do równomiernego połączenia. Doprawić solą, pieprzem i papryką. Przykryj patelnię folią aluminiową.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż zapiekanka się ogrzeje i bulgotnie, około 45 minut.