Zapiekanka z indykiem i dzikim ryżem

Zapiekanka z indykiem i dzikim ryżem
Zapiekanka z indykiem i dzikim ryżem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 10 i kosztuje $1.03 za porcję. Jedna porcja zawiera 317 kalorii, 16G białka, oraz 14g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Mieszanka parmezanu, woda, zwykły brązowy ryż i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Zapiekanka z dzikim ryżem i indykiem, Zapiekanka z indykiem i dzikim ryżem, oraz Zapiekanka z indykiem i dzikim ryżem.

Instrukcje

1
W rondlu 3-quart, podgrzać wodę, brązowy ryż i dziki ryż do wrzenia . Zmniejszyć ogień; przykryć i gotować na wolnym ogniu 40 do 50 minut lub do rices są miękkie. W razie potrzeby odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ryż BrązowyRyż Brązowy
Dziki RyżDziki Ryż
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Rozgrzać piekarnik do 177°. Spray 13x9-calowy (3-quart) szklane naczynie do pieczenia z natryskiem do gotowania. W bardzo dużej misce wymieszaj sos do makaronu, śmietanę, bulion, parmezan, tymianek i pieprz, aż dobrze wymieszasz. Wymieszaj mieszankę ryżu, indyka i warzyw. Łyżka do naczynia do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
ParmezanParmezan
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Sos Do MakaronuSos Do Makaronu
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
WarzywaWarzywa
PieprzPieprz
Cała TurcjaCała Turcja
BulionBulion
TymianekTymianek
RyżRyż
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szklana Patelnia Do PieczeniaSzklana Patelnia Do Pieczenia
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
PiekarnikPiekarnik
3
W małej misce, wymieszać bułkę tartą i olej; posypać mieszaniną indyka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka TartaBułka Tarta
Cała TurcjaCała Turcja
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Piec odkryte 40 do 50 minut lub aż krawędzie są bąbelki i bułka tarta są lekko rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka TartaBułka Tarta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs
Porcje10
Ocena Zdrowia8
Magazyn