Zapiekanka z indyka ze skórką z szałwii

Zapiekanka z indyka ze skórką z szałwii
Ciasto z indyka z szałwią może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Na 4,16 zł za porcję, ten przepis okładki 52% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 1442 kalorie, 68g białka, oraz 87 g tłuszczu. Mieszanka gałązek tymianku, rzepy, gałązek pietruszki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby wykorzystać wytrawne białe wino, można śledzić to danie główne z Białe Wino Mrożony Jogurt jako deser. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Instant Pot Chicken Pot Pie Soup, Kieszenie Z Kurczaka Pot Pie, oraz Domowa Zupa Z Kurczaka Pot Pie.

Instrukcje

1
Masło 4-ćwiartkowe naczynie do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Posiekanej Cebuli1 Szklanka Posiekanej Cebuli
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara
2
Pierś z indyka umieścić w średnim rondlu, przykryć wywarem, dodać natkę pietruszki, liść laurowy, tymianek i pieprz. Doprowadzić wywar do wrzenia, zmniejszyć ogień do niskiego poziomu. Przykryć garnek i gotować na wolnym ogniu, aż indyk jest po prostu gotowane przez, o 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Połowa Piersi Indyka Ze SkórąPołowa Piersi Indyka Ze Skórą
Pęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I TymianekPęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I Tymianek
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
3
Przełożyć indyka na talerz, wyjąć zioła i ziarna pieprzu łyżką szczelinową. Gdy indyk jest wystarczająco chłodny, aby poradzić sobie, pokroić na kawałki o grubości 1/2 cala i przenieść do maślanego naczynia do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I TymianekPęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I Tymianek
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Namoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), OpcjonalnieNamoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara
4
Dodać marchew i rzepa do bulionu i gotować, aż tylko miękkie, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
RzepaRzepa
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
5
Marchew, rzepa i rozmrożony groszek przełożyć na maślane naczynie do pieczenia. Odcedzić bulion do miski. Roztopić masło w tym samym garnku na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
RzepaRzepa
1 Szklanka Posiekanej Cebuli1 Szklanka Posiekanej Cebuli
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
6
Dodać pory i szalotki i gotować do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm
7
Dodać mąkę i mieszać przez 2 minuty. Wymieszać z bulionem i białym winem. Zwiększyć ciepło do wysokiej i doprowadzić do wrzenia, stale mieszając. Gotować, aż zmniejszy się nieznacznie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Piersi Bażanta Jeśli)Piersi Bażanta Jeśli)
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Cukierki Ratujące życieCukierki Ratujące życie
8
Dodać śmietanę i gotować, aż sos zgęstnieje na tyle, aby pokryć łyżkę. Doprawić solą i pieprzem, dodać natkę pietruszki i szałwię.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
10 Do 20 Kropli Czerwonego Barwnika Spożywczego10 Do 20 Kropli Czerwonego Barwnika Spożywczego
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Kapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 CmKapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 Cm
9
SOS polać indykiem i warzywami w naczyniu do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara
1
Umieść mąkę, zioła i sól w robocie kuchennym i przetwarzaj, aż zioła zostaną drobno posiekane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Ratujące życieCukierki Ratujące życie
Namoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), OpcjonalnieNamoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
2
Dodać masło i skrócić i proces, aż mieszanina przypomina Gruboziarnisty posiłek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jagody, Usuń Wszystkie Małe Lub Zbyt Miękkie JagodyJagody, Usuń Wszystkie Małe Lub Zbyt Miękkie Jagody
1 Szklanka Posiekanej Cebuli1 Szklanka Posiekanej Cebuli
3
Dodaj kilka łyżek zimnej wody na raz i pulsuj, aż mieszanina po prostu się połączy. Zebrać ciasto do kulki i schłodzić przez 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
48 Do 56 Cukierków Life Savers48 Do 56 Cukierków Life Savers
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
4
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ciasteczka Graham Z Polewą Czekoladową Lub Połówki Krakersów GrahamCiasteczka Graham Z Polewą Czekoladową Lub Połówki Krakersów Graham
5
Rozwałkuj ciasto na prostokąt o wymiarach 15 na 10 1/2 cala i umieść ciasto na nadzieniu. Trim zwis, tuck krawędzi ciasta wewnątrz naczynia.
Składniki, których będziesz potrzebować
48 Do 56 Cukierków Life Savers48 Do 56 Cukierków Life Savers
Cukierki Life SaversCukierki Life Savers
6
Piec, aż skorupa jest złoty i sos jest bulgotanie, o 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ciasteczka Graham Z Polewą Czekoladową Lub Połówki Krakersów GrahamCiasteczka Graham Z Polewą Czekoladową Lub Połówki Krakersów Graham
7
Odstawić na 10 minut przed cięciem.

Składniki

1całość do nabijania szynkicałość do nabijania szynki3pieprz czarnypieprz czarny907papryka habaneropierś z indyka bez kościpierś z indyka bez kości2largesmarchew, obrane i pokrojone na 1/2 cala kawałkimarchew, obrane i pokrojone na 1/2 cala kawałki9461 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe(wątroba i szyja usunięte)(wątroba i szyja usunięte)1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwewytrawne białe winowytrawne białe wino5911 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwemąka uniwersalnamąka uniwersalna5Spód: okruszki z herbatników grahammąka uniwersalnamąka uniwersalna2Spód: okruszki z herbatników grahamposiekana świeża natka pietruszkiposiekana świeża natka pietruszki2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweszklanki słodko-gorzkiej (60% kakao) chipsów czekoladowych (polecane: Ghiradelli)szklanki słodko-gorzkiej (60% kakao) chipsów czekoladowych (polecane: Ghiradelli)1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwewoda lodowawoda lodowa1łyżka czerwony ocet winnypor, Biała i bladozielona część, pokrojona cienkopor, Biała i bladozielona część, pokrojona cienko591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwegrubo posiekana natka pietruszkigrubo posiekana natka pietruszki4gałązki pietruszkigałązki pietruszki1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwegroszek mrożony, rozmrożonygroszek mrożony, rozmrożony1porcja startego parmezanuposiekany rozmarynposiekany rozmaryn1porcja startego parmezanuposiekana szałwiaposiekana szałwia2Spód: okruszki z herbatników grahamświeża szyfonada z szałwiiświeża szyfonada z szałwii1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreoplus 2 łyżki lodowatej wodyplus 2 łyżki lodowatej wody4krewetki i żyłkiSól i pieprzSól i pieprz1łyżka czerwony ocet winnyszalotka, drobno pokrojonaszalotka, drobno pokrojona1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweschłodzone stałe skracanie warzywschłodzone stałe skracanie warzyw1porcja startego parmezanuposiekany tymianekposiekany tymianek3gałązki tymiankugałązki tymianku227papryka habanerorzepa, obrana i pokrojona na kawałki 1/2 calarzepa, obrana i pokrojona na kawałki 1/2 cala1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweschłodzone niesolone masło, pokrojone na 1/2 calaschłodzone niesolone masło, pokrojone na 1/2 cala3Spód: okruszki z herbatników grahammasło niesolonemasło niesolone
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 50 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia57
Magazyn