Zapiekanka Z Homara

Zapiekanka Z Homara
Zapiekanka z homara to pescatarian przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 24g białka, 33g tłuszczu, oraz w sumie 464 kalorie. Na 6,61 zł / porcja, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 52 osób uznało ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Jeśli masz sól i pieprz, mleko, mąkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby użyć ciężkiego kremu, możesz podążać za tym daniem głównym z Domowe śnieżyce z jajkami Reese ' s Peanut Butter jako deser. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Sprawdza się jako danie główne. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Makieta Zapiekanka Z Homara, Jedzenie na Watchers: The Lobster Lady Maine Lobster Rolls, oraz Ravioli z homara z bulionem z homara i sosem z trawy cytrynowej i skorupiaków.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Lekko posmarować naczynie do pieczenia 2 quart.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Masło rozpuścić w średniej wielkości garnku na małym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
3
Podsmażyć mięso homara na maśle, aż zacznie zmieniać kolor. Nie gotuj zbyt długo lub zbyt szybko, bo mięso homara stwardnieje. Łyżką szczelinową wyjąć mięso homara z patelni i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Zielonej Cebuli, Drobno Posiekanej1 łyżka Zielonej Cebuli, Drobno Posiekanej
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
4
Do pozostałego masła w garnku wymieszaj mąkę, suchą musztardę, sól i pieprz. Stopniowo ubij śmietanę i mleko. Gotować, stale mieszając, aż zgęstnieje, około 5 minut. Wróć mięso homara do garnka. Rozedrzyj chleb na małe kawałki i wymieszaj z mieszaniną.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
1 łyżka Zielonej Cebuli, Drobno Posiekanej1 łyżka Zielonej Cebuli, Drobno Posiekanej
Musztarda W ProszkuMusztarda W Proszku
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
Pomidory Słoneczne NiePomidory Słoneczne Nie
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
5
Wlać do przygotowanego naczynia do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
6
Piec w nagrzanym piekarniku przez 20 do 25 minut lub do bąbelków i delikatnie rumiane.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)

Polecane wino: Chablis, Chardonnay

Homar można łączyć z Chablis i Chardonnay. Chablis jest idealny do homara, ale chardonny z innych regionów też na pewno trafi na miejsce. Albert Bichot Chablis Montmains Domaine Long-Depaquit Premier Cru z 4.7 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 60 dolarów za butelkę.
Albert Bichot Chablis Montmains Domaine Long-Depaquit Premier Cru
Albert Bichot Chablis Montmains Domaine Long-Depaquit Premier Cru
Nos ujawnia delikatne nuty kwiatowe oraz aromaty i smaki prażonych migdałów. Zarówno bogate, jak i skoncentrowane, "les Montmains" szczyci się pięknym, orzeźwiającym wykończeniem.To Premier Cru można delektować się samodzielnie jako aperitif lub z posiłkiem. Idealnie pasuje do owoców morza i białych mięs.
TrudnośćTwardy
Gotowe W55 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia10
Magazyn