Zapiekanka Z Francuskich Tostów Kokosowo-Migdałowych

Zapiekanka z francuskich tostów kokosowo-migdałowych to amerykański przepis, który serwuje 8. Jedna porcja tego dania zawiera około 13g białka, 40g tłuszczu i w sumie 593 kalorii. Za $1.19 za porcję, ten przepis okładki 12% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jest idealny do Jesień. Udaj się do sklepu i odbierz pół na pół, płatki kokosowe, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 3503 powiedziałoby, że trafił w sedno. Najlepiej sprawdza się jako danie główne i odbywa się w przybliżeniu 8 godzin i 15 minut. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz lacto ovo vegetarian dieta. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia całkiem niezły wynik spoonacular 46%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Francuskie kubki tostowe z kruszonką z migdałów kokosowych, Zapiekanka z francuskich tostów z jagodami, twarogiem i migdałami, oraz Rogalik migdałowy francuskie tosty z syropem z masła migdałowego.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 300 stopni F. Lekko posmaruj masłem naczynie żaroodporne o wymiarach 9 na 13 cali.
Połóż kromki chleba w jednej warstwie (w porządku, jeśli trochę zachodzą na siebie) na blasze do pieczenia.
Piecz plastry (aby trochę je wysuszyć) przez 6 minut, następnie odwróć i piecz jeszcze przez 6 minut. Odstawić do ostygnięcia.
W dużej misce wymieszaj jajka, pół na pół, cukier granulowany, wanilię, cynamon i sól. Zanurz każdą kromkę chleba w mieszance jajecznej, aby dokładnie pokryć i gontem plastry w maślanym naczyniu żaroodpornym.
Wlej pozostałą mieszankę jajeczną na chleb. Przykryj naczynie folią i wstaw do lodówki na co najmniej 6 godzin lub na noc.
W przypadku skórki kokosowo-migdałowej: włóż 1/2 szklanki kokosa, 1/3 szklanki migdałów, cukier granulowany, mąkę i sól do robota kuchennego i przetwarzaj, aż będzie bardzo drobny.
Dodaj masło, jajko i żółtko i dobrze wymieszaj, aby uzyskać gładką pastę.
Aby złożyć zapiekankę: Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Rozłóż równomiernie mieszankę kokosowo-migdałową na namoczonych kromkach chleba. Na wierzch z pozostałymi 1/4 szklanki pokrojonych migdałów i 3 łyżkami orzecha kokosowego i piecz, aż będzie dmuchany i lekko złoty, a budyń się zestali (środek zapiekanki nie będzie już drgał po wstrząśnięciu), 45 do 50 minut. Pozostaw do ostygnięcia na 1 godzinę przed podaniem lub podawaj w temperaturze pokojowej.
Podawać z posypką cukru pudru i jagód, jeśli używasz.