Zapiekanka Z Fasolą Burrito
Zapiekanka z fasolą Burrito to bezglutenowe przepis z 6 porcjami. Ta przystawka ma 148 kalorii, 7G białka, oraz 11g tłuszczu na porcję. Na 63 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to meksykańskie danie. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz burritos fasoli i sera, śmietana, papryka chile, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 24%, co jest raczej złe. Spróbuj Wegetariańska Zapiekanka Burrito, Szybka Zapiekanka Burrito, oraz Zapiekanka Z Wołowiną Burrito dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Umieść burritos w rzędzie na dnie naczynia do pieczenia 9x13 cali. W średniej misce wymieszać śmietanę z rosołu, kwaśną śmietaną i papryką chile.
Rozłóż równomiernie na górze burritos.
Posypać rozdrobnionym serem.
Piec przez 25 do 30 minut w nagrzanym piekarniku, aż ser będzie lekko rumiany i burritos są podgrzewane.
Podawać z pomidorami, awokado, oliwkami i salsą.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i musujące różowe są doskonałym wyborem dla Meksyku. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jedno wino, którego możesz spróbować to Francis Ford Coppolan Oregon Pinot Noir. Ma 4,6 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 21 dolarów.
![Francis Ford Coppola Oregon Pinot Noir]()
Francis Ford Coppola Oregon Pinot Noir
Uprawiana w apelacji, która doświadcza chłodnych lat i łagodnych zim, ta Pinot Noir oferuje ekscytujący kontrast z kalifornijską butelką Coppoli, wyrażając delikatniejszą strukturę tanin i wyższą kwasowość, która czyni ją elegancką i proporcjonalną. To wino odzwierciedla istotę apelacji i smaki, które czynią Oregon Pinot Noir tak pożądanym.Lekkie i stylowe podniebienie prezentuje świeżo zebranąjakość, żywą kwasowość i dobrze zbalansowaną dębową słodycz.Ten rocznik jest owocem z satynową elastyczną teksturą i dojrzałymi taninami. Dzięki starannemu doborowi beczek notatki z grillowanych migdałów i pieczywa tostowego są pięknie wkomponowane w matrycę smakową.