Zapiekanka Z Dziczyzny Mostaccioli

Zapiekanka Z Dziczyzny Mostaccioli
Zapiekanka z dziczyzny Mostaccioli może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole przepisu dania głównego. Jedna porcja zawiera 472 kalorie, 31g białka, oraz 17g tłuszczu. Na 2,19 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Udaj się do sklepu i odbierz sól i pieprz, mieloną dziczyznę, czosnek w proszku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 9 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 23 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Zapiekanka Mostaccioli, Zapiekanka Z Dziczyzny Z Pierożkami Ze Szczypiorkiem Cheddar, oraz Dziczyzna Bourguignon (Gulasz Z Dziczyzny) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C). Lekko posmaruj naczynie do pieczenia 9x13 cali.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Doprowadzić do wrzenia duży garnek lekko osolonej wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
3
Dodać makaron i gotować, aż al dente, o 8 do 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
4
Odcedzić i rezerwy makaron.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
5
W międzyczasie umieść oliwę na patelni ustawionej na średnim ogniu. Mieszać w cebuli, i gotować, aż miękkie i półprzezroczyste, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
6
Dodać dziczyznę i gotować, aż pokruszone i nie Różowy, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
DziczyznaDziczyzna
7
Odcedzić, jeśli to konieczne. Wymieszać z sosem pomidorowym, bazylią i czosnkiem w proszku. Doprawić do smaku solą i pieprzem i wyłączyć ogień.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
Półksiężycowe Plasterki Ogórka AngielskiegoPółksiężycowe Plasterki Ogórka Angielskiego
1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
8
Złóż zapiekankę, łyżką warstwę sosu z dziczyzny na dnie przygotowanego naczynia do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
DziczyznaDziczyzna
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
9
Sos posypać parmezanem i polać gotowanym makaronem. Top z sosem, warstwa z makaronem, i połowę Mozzarella. Powtórz warstwy, aby użyć pozostałych składników, kończąc warstwą sera Mozzarella. Przykryj naczynie folią aluminiową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czubata łyżeczka Posiekanej świeżej Pietruszki LiściastejCzubata łyżeczka Posiekanej świeżej Pietruszki Liściastej
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
10
Piec w rozgrzanym piekarniku przez 20 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
11
Zdjąć pokrywę folii i piec, aż polewa ser jest jasny złoty, o 10 minut więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 23 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia25
Magazyn