Squash Zapiekanka II może być tylko przystawka szukasz. Jedna porcja zawiera 442 kalorie, 6G białka, oraz 32G tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.07 za porcję. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Jeśli masz krem, marchew, skondensowany krem z rosołu i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest idealny do Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 38%, co nie jest tak spektakularne. Spróbuj Black Eyed Pea Baked Squash-jest to zapiekanka do squasha, Zapiekanka Z Dyni, oraz Zapiekanka Z Dyni dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Dynię i cebulę gotować we wrzącej osolonej wodzie do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula
Nóż Do Obierania
Woda
3
Odsączyć i rozgnieść z 1/2 szklanki masła lub margaryny. Wymieszać z kwaśną śmietaną, startą marchewką i śmietaną z rosołu. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem Z Rosołu
Kwaśna śmietana
Masło
Marchew
4
Roztopić pozostałą 1/2 szklanki masła i wymieszać z mieszanką farszu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Farsz Mix
Masło
5
Połowę masy farszu wlać na dno szklanej patelni o wymiarach 9X13.
Składniki, których będziesz potrzebować
Farsz Mix
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szklana Patelnia Do Pieczenia
6
Wlać mieszaninę squasha na wierzch mieszanki, a resztę mieszanki farszu na wierzch squasha.