Zapiekanka z bajglem i serem
Bajgiel i zapiekanka z serem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 296 kalorii, 16G białka, oraz 18g tłuszczu każdy. Na 88 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 9 godzin. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz pod ręką cebulę, mleko, jajka i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby zużyć mleko można śledzić to danie główne z Milky Way Brownie Bites jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 30%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Jajecznica z serem obwarzanek, Kanapka z szynką, jajkiem i bajglem serowym, oraz Obwarzanki Z Wołowiną I Serem.
Instrukcje
Umieść boczek i cebulę na dużej, głębokiej patelni. Gotować na średnim ogniu, aż równomiernie zbrązowieje.
Odcedzić i odstawić. Każdy obwarzanek pokroić w 4 cienkie plasterki.
Ułóż 6 plastrów obwarzanka na dnie lekko nasmarowanego naczynia do pieczenia 9x13 cali. Przykryć mieszanką boczku i cebuli, a następnie serem Cheddar. Na wierzchu pozostałe plastry obwarzanka.
W średniej misce ubić jajka, mleko, natkę pietruszki i pieprz.
Wlać mieszaninę jaj na warstwach obwarzanka. Przykryć i przechowywać w lodówce 8 godzin lub na noc.
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C). Otwórz schłodzone naczynie bajgla i piecz w nagrzanym piekarniku 25 do 30 minut, lub do momentu, gdy jajka będą twarde.
Posypać parmezanem i podawać na ciepło.