Zapiekanka wegetariańska z herbatnikami koperkowymi
Zapiekanka wegetariańska z herbatnikami koperkowymi może być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis ma 143 kalorie, 6G białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. Na 73 grosze za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka mix, cebula, koper chwastów, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Herbatniki Rye Drop, Drop Biscuits, oraz Najlepsze Ciastka Drop dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać piekarnik do 204°. Spray 10-calowa patelnia z natryskiem do gotowania; podgrzać na średnim ogniu. Cebulę ugotować na patelni 2 do 3 protokół, mieszając od czasu do czasu, aż chrupiące-miękkie.
Wymieszać mieszankę warzywną, brokuły i sos Alfredo; zmniejszyć ogień do średniej. Przykryć; gotować od 5 do 6 minut, od czasu do czasu mieszając, aż będzie gorąco. Łyżka do ungreased 8-calowy kwadratowy (2-quart) szklane naczynie do pieczenia.
W średniej misce wymieszaj mieszankę Bisquick, mleko i koper do miękkiego ciasta. Upuść ciasto przez 9 łyżek na gorącą mieszankę warzywną.
Piec 18 do 22 minut lub aż ciastka są złotobrązowe.