Zapiekanka Warzywna Korzenna

Zapiekanka Warzywna Korzenna
Root Veggie Casserole może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć swój repertuar przystawek. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 216 kalorii. Ten przepis służy 2 i kosztuje $1.68 za porcję. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz sos sojowy, cebulkę kalarepy, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Z łyżeczką wynik 57%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Root Veggie Bisque, Frytki Warzywne Korzenne, oraz Root Veggie Bake.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Roztopić masło na patelni na średnim ogniu. Gotować i mieszać cebulę na maśle przez 1 minutę. Wymieszać grzyby w cebulę; kontynuować gotowanie i mieszanie, aż grzyb zmięknie, o 3 minuty więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Wlać sos sojowy na mieszaninę grzybów; gotować przez 1 minutę i zdjąć z ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieczeń Z Polędwicy Wieprzowej, PrzyciętaPieczeń Z Polędwicy Wieprzowej, Przycięta
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
4
Do naczynia żaroodpornego wlać gorącą wodę. Bulion wymieszać w gorącej wodzie do rozpuszczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groszek Goya®Groszek Goya®
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(polecane: Velveeta)(polecane: Velveeta)
5
Wymieszać ziemniaki, kalarepę i marchew w mieszaninie bulionu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groszek Goya®Groszek Goya®
KalarepaKalarepa
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
6
Dodać mieszaninę grzybów do mieszaniny ziemniaków; wymieszać. Wierzch z liściem laurowym, pietruszką, przyprawioną solą i czarnym pieprzem. Ponownie wymieszać, aby równomiernie rozprowadzić przyprawę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/4 łyżeczki Posiekanego Szczypiorku, Podzielonego1-1/4 łyżeczki Posiekanego Szczypiorku, Podzielonego
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
Dla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej KonsystencjiDla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej Konsystencji
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
7
Podzielić miso na 4 porcje; umieścić na mieszance warzywnej.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
MisoMiso
8
Piec w nagrzanym piekarniku przez 20 minut, mieszać, i kontynuować gotowanie, aż warzywa będą miękkie, o 15 minut więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje2
Ocena Zdrowia26
Magazyn