Zapiekanka Tostowa Francuska Pomarańczowo-Orzechowa

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na poranny posiłek, więc spróbuj zapiekanki z tostami pomarańczowo-orzechowymi. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 294 kalorie. Na 74 grosze za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka mielonego cynamonu, soku pomarańczowego, jasnego syropu kukurydzianego i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Pecan Pie Zapiekanka Tostowa Francuska, pecan praline zapiekanka z tostami francuskimi, oraz Overnight Chocolate Pecan Pie French Toast Zapiekanka.
Instrukcje
Połącz brązowy cukier, masło i syrop kukurydziany; wlać do naczynia do pieczenia 13 x 9 cali pokrytego sprayem do gotowania.
Pokrojone orzechy pekan posypać równomiernie mieszaniną cukru.
Połącz skórkę z 7 kolejnymi składnikami (skórka przez jajka); wymieszaj trzepaczką. Ułóż kromki chleba na pekanach w naczyniu; wlej mieszankę jajeczną na chleb. Przykryć i przechowywać w lodówce 1 godzinę lub do nocy.
Ostrożnie obrócić kromki chleba, aby wchłonąć nadmiar mieszaniny jaj.
Odstawić w temperaturze pokojowej 20 minut.
Piec w 350 przez 35 minut lub do lekko rumiane.