Zapiekanka Tater Tot III może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 651 kalorii, 22g białka, oraz 32G tłuszczu każdy. Na 2,14 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest idealny do Jesień. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Jeśli masz skondensowany krem zupy grzybowej, mielonej wołowiny, soli czosnkowej i kilku innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 90 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 76%, co jest dobre. Podobne przepisy to Boczek Cheeseburger Crock Pot Tater Tot Zapiekanka, Tater Tot Casserole (aka Tater Tot Hotdish), oraz Zapiekanka Tater Tot.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W Czekoladzie
2
Na dużej patelni na dużym ogniu, brązowy mielonej wołowiny i tłuszczu odcedzić. Wymieszaj skondensowaną śmietanę z zupy grzybowej, odtłuszczone mleko, sól czosnkową i zieloną fasolkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skondensowany Krem Z Zupy Grzybowej
4 Do 6 Bułek Do Hamburgerów, Podzielonych, Opcjonalnie
Gotowa Fasolka Szparagowa, Dostępna W Dziale Warzywnym, Przekrojona Na Pół Pod Kątem
1 łyżeczka Nasion Kopru Włoskiego, 1/3 Dłoni
Mleko Bez Tłuszczu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
3
Wlać mieszaninę do średniej wielkości naczynia żaroodpornego i warstwą z Tarter tots.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tater Tots
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(polecane: Velveeta)
4
Piec w rozgrzanym piekarniku przez około 30 minut, lub aż ziemniaki są rumiane i chrupiące.