Zapiekanka Nacho
Zapiekanka Nacho jest bezglutenowe przepis z 6 porcjami. To danie główne ma 624 kalorie, 21g białka, oraz 32G tłuszczu na porcję. Na $2.05 za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Mieszanka Salsa casera, Salsa, chipsy tortilla i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Zapiekanka Nacho, Zapiekanka Nacho, oraz Zapiekanka Nacho dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C).
Rozłóż 1/2 chipsów tortilla do naczynia do pieczenia 10 1 / 2x6 cali; posypać 1/2 meksykańskiej mieszanki sera.
Warstwa 1/2 czarnej fasoli nad warstwą sera. Powtórz warstwowanie z pozostałymi chipsami tortilla, mieszanką meksykańskiego sera i czarną fasolą.
Cebulę posmarować warstwą fasoli; na wierzch polać Salsa verde i salsa casera.
Piec w rozgrzanym piekarniku, aż ser się rozpuści, około 20 minut. Top nachos z kwaśną śmietaną; podawać z limonką.