Zapiekanka Mexi-Mac
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc wypróbuj zapiekankę Mexi-Mac. Ten przepis daje 8 porcji z 366 kalorii, 17g białka, oraz 15g tłuszczu każdy. Za 1,52 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Przynosi ci smak domu. Mieszanka ząbków czosnku, sosu pomidorowego, mieszanki serów meksykańskich i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 55 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 40%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Patelnia Mexi-Mac, Wolnowar Mexi Mac i ser, oraz Wolnowar Mexi Mac i ser dla podobnych przepisów.
Instrukcje
Przygotuj mieszankę makaronu i sera zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu. W międzyczasie gotuj wołowinę, cebulę i czosnek w holenderskim piekarniku na średnim ogniu, aż mięso przestanie być różowe; odcedzić.
Dodaj pokrojone w kostkę pomidory, zielone chili i przyprawę do taco. Dodaj 2 szklanki sera, fasoli, kukurydzy, sosu pomidorowego i przygotowanego makaronu i sera.
Przenieś do natłuszczonego 13-calowego. x 9-w. naczynie do pieczenia; posypać frytkami i pozostałym serem.
Piec bez przykrycia w 350° przez 30-35 minut lub do musującego.