Zapiekanka Meksykańska

Meksykańska zapiekanka może być tylko Meksykańska przepis, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 125g białka, 103g tłuszczu, oraz w sumie 2115 kalorii. Ten przepis służy 1. Na $10.29 za porcję, ten przepis Pokrowce 78% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Sprawdza się jako danie główne. Jeśli masz chili w proszku, Taco Bell ® & chunky salsa, cebula, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Meksykańska zapiekanka z chleba kukurydzianego-zrób meksykańską zapiekankę, która jest łatwa do zrobienia i dobrze się nagrzewa, Meksykańska Zapiekanka Z Jajkiem, oraz Zapiekanka Meksykańska dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 191°.
Brązowe mięso z cebulą i papryką na dużej patelni na średnim ogniu. Wsypać chili w proszku; gotować 1 min.
Dodać salsę i kukurydzę; dobrze wymieszać. Dusić 5 min., często mieszając.
Rozprowadź 1 szklankę mieszanki mięsa na dnie 8-lub 9-calowego kwadratowego naczynia do pieczenia rozpylonego sprayem do gotowania; wierzch warstwami 1 tortilli, 1/2 szklanki mieszanki mięsa, kwaśnej śmietany i 1/4 szklanki sera. Przykryć drugą tortillą, 1 szklanką pozostałej mieszanki mięsa i 1/4 szklanki sera; na wierzch pozostałą tortillą i mieszaniną mięsa. Kryć się.
Piec 25 min. lub aż do przegrzania. Wierzch z pozostałym serem; piec, odsłonięty, 5 min. albo aż się stopi.