Zapiekanka Malinowa

Zapiekanka Malinowa
Malina Gratin może być tylko przystawka szukasz. Jedna porcja zawiera 603 kalorie, 11g białka, oraz 33g tłuszczu. Ten przepis służy 10. Na 3,16 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz marsala, cukier cukierniczy, śmietanę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 52 minuty. Ogólnie ten przepis zarabia not so outstanding spoonacular score of 34%. Spróbuj Granola z morelami i malinami z jogurtem z miodem malinowym, Zapiekanka wiśniowo-malinowa, oraz Tarta z nektaryną i malinami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wlać wodę na głębokość około 2 cali do rondla lub dolnej miski podwójnego kotła i doprowadzić do nagiego gotowania na wolnym ogniu. W dużej stali nierdzewnej lub innej żaroodpornej misce lub górnej patelni podwójnego kotła, ubij razem żółtka, miód i Marsala, aż dobrze wymieszane. Ustaw miskę lub patelnię, ale nie dotykając, gotującej się wody i energicznie ubijaj, aż mieszanina rozjaśni się w kolorze i zgęstnieje, a trzepaczka pozostawia ślad, około 3 do 5 minut. Aby przetestować, narysuj trzepaczkę przez środek mieszaniny; powinna pozostawić czysty ślad na dnie miski lub patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
Ciężka śmietana Plus 1/3 Szklanki Ciężkiej śmietany, SchłodzonejCiężka śmietana Plus 1/3 Szklanki Ciężkiej śmietany, Schłodzonej
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 1/2 Uncji Niesłodzonej Czekolady, Drobno Posiekanej6 1/2 Uncji Niesłodzonej Czekolady, Drobno Posiekanej
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
2
Dodaj wino i kontynuuj ubijanie stale, aż mieszanina będzie blada, gęsta i znacznie rozszerzona w objętości, około 10 minut. Nie pozwól, aby mieszanina się zagotowała lub jajka się zsiadły. Gdy zabaglione jest lekki i puszysty i trzyma miękki szczyt, zdjąć z ognia i ostudzić w temperaturze pokojowej przez 10 minut, ubijając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
3
W międzyczasie rozgrzej piekarnik do 425 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
4
W misce za pomocą miksera lub ubijamy śmietanę z granulowanym cukrem do uzyskania sztywnych szczytów.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Czekoladek Hershey's Kisses1/2 Szklanki Czekoladek Hershey's Kisses
1 Do 2 łyżek Soku Z Cytryny, Opcjonalnie1 Do 2 łyżek Soku Z Cytryny, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Gdy mieszanina jajek ostygnie przez 10 minut, za pomocą gumowej szpatułki, złóż bitą śmietanę do zabaglione, uważając, aby nie opróżnić mieszaniny. Powinieneś mieć od 6 do 7 filiżanek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Owocowy Roll-up (polecamy: Fruit By The Foot)Owocowy Roll-up (polecamy: Fruit By The Foot)
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
6
Dodaj biscotti do 10-calowego naczynia gratin. W małej misce, połączyć maliny, sok z cytryny i soli i wrzucić lekko. Ułóż jagody na biszkopcie. Dużą łyżką zgarnąć zabaglione na maliny i przesiać cukier na wierzch. Ułożyć zapiekankę na blasze do pieczenia i wstawić do piekarnika.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Z 50 KaloriamiZ 50 Kaloriami
BiscottiBiscotti
Posiekane, łuskane, Prażone I Solone PistacjePosiekane, łuskane, Prażone I Solone Pistacje
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
7
Piec zapiekankę, aż szczyty są złotobrązowe w miejscach o 10 do 12 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
8
Wyjąć z piekarnika, odstawić na 5 minut i podawać na ciepło.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
TrudnośćTwardy
Gotowe W52 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia5
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn