Zapiekanka Kodiak
Zapiekanka Kodiak zajmuje około 1 godzina i 15 minut od początku do końca. Ten przepis służy 20. Jedna porcja tego dania zawiera około 4G białka, 4G tłuszczu i w sumie 147 kalorii. Za 71 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Udaj się do sklepu i podnieś ser cheddar, cebulę, oliwki nadziewane pimiento i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 925 smakoszy i kucharzy. Działa dobrze jako hor d ' oeuvre. Przynosi ci smak domu. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 39%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Śniadanie na obiad Zapiekanka: łatwa zapiekanka z hashbrown, Zapiekanka z owoców morza lub pyszna zapiekanka z tuńczyka, oraz Zapiekanka Orientalna (Zapiekanka Z Robaka) dla podobnych przepisów.
Instrukcje
W holenderskim piekarniku gotuj wołowinę i cebulę na średnim ogniu, aż mięso przestanie być różowe.
Dodaj czosnek; gotuj 1 minutę dłużej.
Odpływ. Dodaj pozostałe składniki oprócz sera.
Przykryj i piecz w temperaturze 350° przez 1 godzinę lub do musującego.
Posyp serem tuż przed podaniem.