Zapiekanka jajeczna z sycącą zawartością

Nigdy nie można mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc wypróbuj zapiekankę jajeczną. Jedna porcja tego dania zawiera około 17 g białka , 34 g tłuszczu i łącznie 385 kalorii . Ten przepis jest dla 12 osób. Za 1,18 USD za porcję przepis ten pokrywa 19% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz pod ręką pieczarki, jajka, grzyby i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez Taste of Home. Zima będzie jeszcze bardziej wyjątkowa z tym przepisem. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i sycący. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 50 minut . Jest to dobra opcja, jeśli stosujesz dietę bezglutenową, pierwotną i דל פחמימות,zną . Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na ocenę Spoonacular wynoszącą 50% . Ta ocena jest solidna. Podobne przepisy to: Sycąca zupa wołowa z grzybami , Sycąca zupa z kurczakiem i grillowaną kukurydzą oraz Sycąca zupa z kurczakiem i tortillą .
Instrukcje
Na dużej patelni smaż kiełbasę i cebulę na średnim ogniu, aż mięso straci różowy kolor; odcedź.
Zdjąć z ognia, dodać 1 szklankę sera, szpinak i pieczarki.
Przełożyć do natłuszczonej formy do pieczenia o wymiarach 13 x 9 cali.
Dodaj śmietanę i gałkę muszkatołową; dobrze wymieszaj.
Polać mieszanką kiełbasianą.
Piec bez przykrycia w temperaturze 350° lub do momentu, aż nóż włożony blisko środka będzie czysty.
Odczekać 5 minut przed pokrojeniem.