Zapiekanka Jajeczna
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj zapiekanki z jajkiem. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 853 kalorie, 50g białka, oraz 64G tłuszczu. Na 2,41 zł za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 568 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jest idealny do Jesień. Mieszanka jaj, mielona kiełbasa śniadaniowa, chleb i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć jajka można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 90%, co jest niesamowite. Spróbuj Meksykańska Zapiekanka Z Jajkiem, Śniadaniowe Babeczki Z Jajkiem, oraz Portugalskie Tarty Z Budyniem Jajecznym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Brązowa kiełbasa na dużej patelni na średnim ogniu.
Odcedzić tłuszcz i odstawić do ostygnięcia.
Wlać jajka do lekko nasmarowanego naczynia do pieczenia 9x13 cali.
W oddzielnej dużej misce, połączyć kiełbasę, chleb i 12 uncji sera.
Dobrze wymieszać i wlać do mieszaniny jaj. Top z pozostałych 4 uncji sera i przykryć folią.
Piec w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C) przez 15 minut, odkrywać i piec, aż zapiekanka będzie złoty kolor i bąbelki.