Zapiekanka Cuernavaca
Zapiekanka Cuernavaca może być właśnie przepisem bezglutenowym, którego szukałeś. Ten przepis jest przeznaczony dla 12 osób i kosztuje 45 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 242 kalorie , 8 g białka i 13 g tłuszczu . Świetnie sprawdza się jako niedroga przekąska na jesień . 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i kup chili, sól, sos pieprzowy i kilka innych rzeczy, które przygotujesz dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut . Jest to dostarczane przez Taste of Home. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 29% . Wynik ten jest raczej zły. Podobne przepisy obejmują zapiekankę śniadaniową na kolację: łatwą zapiekankę z brązową cebulą , zapiekankę z owoców morza lub pyszną zapiekankę z tuńczyka oraz zapiekankę orientalną (zapiekanka z robakiem) .
Instrukcje
W małej misce wymieszaj mąkę kukurydzianą, sól i sodę. W dużej misce połącz pozostałe składniki; wymieszać z mieszanką mąki kukurydzianej.
Wlać do natłuszczonej formy o średnicy 11 cali. x 7 cali naczynie do pieczenia.
Piec w temperaturze 350° przez 35-40 minut.