Zapiekanka Cheeseburger Z Półksiężycem
Zapiekanka cheeseburgera z półksiężycem jest bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 280 kalorii, 24g białka, oraz 16G tłuszczu każdy. Na $1.5 za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka cebuli, ketchup, pieprz i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 42%. Spróbuj Zapiekanka Z Półksiężycem, Zapiekanka z półksiężycem, oraz Zapiekanka Ratatouille Z Półksiężycem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać piekarnik do 375 stopni F. w 10-calowej patelni nonstick, gotować wołowinę i cebulę na średnim ogniu 5 do 7 minut, często mieszając, aż dokładnie ugotowane; odcedzić. Wymieszać ogórki, wodę, ketchup, musztardę i pieprz.
Łyżka mieszanki wołowiny do 11x7-cala (2-quart) szklane naczynie do pieczenia.
Rozwiń ciasto; naciśnij na prostokąt 12x8 cali.
Pokroić w 6 kwadratów; umieścić na wierzchu sera.
Posmarować jajkiem; posypać sezamem.
Piec 25 do 30 minut lub aż głęboki złoty kolor.