Zapiekane Warzywa Korzeniowe
Zapiekane warzywa korzeniowe to Wegetariańskie przepis z 8 porcjami. Na 100 centów za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 33g tłuszczu, oraz w sumie 456 kalorii. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka pieczenia ziemniaków, mąka, pieprz, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 51%, to danie jest dobre. Spróbuj Warzywa Korzeniowe, Pieczone Warzywa Korzeniowe, oraz Korzeń na zimowe warzywa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść worek piekarnika w naczyniu do pieczenia o wymiarach 13 x 9 cali.
Dodaj mąkę; skręć koniec worka i wstrząśnij, aby pokryć.
Ziemniaki i pasternak obrać i pokroić w plasterki o grubości 1/4 cala.
Dodaj warzywa, sól i pieprz do worka piekarnika i wstrząśnij, aby płaszcz.
Dodaj śmietanę; wycisnąć worek do mieszania składników.
Zamknij torbę piekarnika z nylonowym krawatem; Wytnij 6 (1/2 cala) szczelin w górnej części torby.
Piec w temperaturze 350 przez 1 godzinę.
Wyjąć z piekarnika i odstawić 5 minut.