Zapiekane przegrzebki z redukcją balsamiczną
Zapiekane przegrzebki z redukcją balsamiczną wymagają ok. 45 minut od początku do końca. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny, przyjazny dla fodmap i wegetariański przepis ma 132 kalorie, 0g białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. Na 65 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz ocet balsamiczny, przegrzebki morskie, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Smażone figi i białe brzoskwinie z redukcją balsamiczną, Pieczone Połówki Piersi Kaczki Z Redukcją Wiśni Balsamicznej, oraz Zapiekane przegrzebki z puree z kalafiora i brukselką balsamiczną dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić ocet balsamiczny do wrzenia w małym rondlu na średnim ogniu. Zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu około 15 do 20 minut lub aż zmniejszony do 1/2 filiżanki. Wymieszać 1 łyżkę masła; odstawić.
Posypać obie strony przegrzebków solą i pieprzem.
Podgrzać pozostałe 2 łyżki masła w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodaj przegrzebki i gotuj 3 minuty z każdej strony lub aż zacznie się tworzyć złota skórka.
Podawać przegrzebki z balsamicznym sosem redukcyjnym.