Zapiekane przegrzebki z majonezem Kolendrowo-Selerowym

Zapiekane przegrzebki z majonezem Kolendrowo-Selerowym
Zapiekane przegrzebki z majonezem Kolendrowo-Selerowym to bezmleczne przepis z 4 porcjami. Na 1,11 zł za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 92 kalorie, 2G białka, oraz 5G tłuszczu. Mieszanka pieprzu, limonki, majonezu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Przegrzebki zawinięte w boczek z pikantną Kolendro-majonezem, Zapiekane Przegrzebki Morskie Z Przecierem Z Grochu Piernikowego I Kolendrą Gremolata, oraz Zapiekane przegrzebki morskie z sosem z trawy cytrynowej i sałatką z bazylii, mięty i kolendry dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz pierwsze 5 składników.
2
Rozgrzać olej na dużej patelni nonstick pokrytej sprayem do gotowania na średnim ogniu. Zagrzebać przegrzebki w bułce tartej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Bułka TartaBułka Tarta
PrzegrzebkiPrzegrzebki
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Dodaj przegrzebki do patelni i gotować 4 protokół. Włącz przegrzebki, i gotować 3 protokół lub do czasu zakończenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
PrzegrzebkiPrzegrzebki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Podawać z mieszanką majonezu i klinami limonki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Klin WapiennyKlin Wapienny
MajonezMajonez

Wyposażenie

Polecane wino: Chardonnay, Chenin Blanc, Pinot Noir

Chardonnay, Chenin Blanc i Pinot Noir to moje najlepsze propozycje na przegrzebki. Chardonnay i Chenin blanc to świetne zapałki do grillowanych lub smażonych przegrzebków. Jeśli przegrzebki są dopasowane do boczku lub innych wędlin, spróbuj lekko schłodzone pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to Lapis Luna Chardonnay. Ma 4,7 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 13 dolarów.
Lapis Luna Chardonnay
Lapis Luna Chardonnay
Skórka pomarańczowa, dojrzały ananas, tosty i wanilia na nosie. Pełnowartościowe, świeże i żywe, z bujną białą brzoskwinią i dojrzałymi smakami jabłek, które prowadzą do pikantnego wykończenia z masłem.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia7
Magazyn