Zapiekane przegrzebki z kalafiorem, kaparami i rodzynkami
Sealed przegrzebki z kalafiorem, kapary i rodzynki może być tylko głównym daniem szukasz. Ten bezglutenowy, pierwotny i pescatariański przepis służy 4 i kosztuje $3.59 za porcję. Jedna porcja zawiera 299 kalorii, 24g białka, oraz 15 g tłuszczu. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać jumbo przegrzebki, kalafior, pietruszka z płaskim liściem, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć niesolone masło można śledzić to danie główne z Pudding Czekoladowy Z Mleka Migdałowego jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kalafior Z Migdałami, Rodzynkami I Kaparami, Chrupiący kalafior z kaparami, rodzynkami i bułką tartą, oraz Zapiekane Przegrzebki Z Brązowym Masłem, Kaparami I Prażonymi Migdałami S dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić średni rondel osolonej wody do wrzenia.
Dodać kalafior i gotować na dużym ogniu, aż tylko miękkie, 3 do 4 protokół.
Spuścić, wytrząsając nadmiar wody.
Na dużej patelni, rozgrzać olej, aż się połysk. Sezon przegrzebki z solą i pieprzem; dodać do patelni w jednej warstwie i gotować na dużym ogniu, aż złoty i chrupiący, o 2 protokół. Obróć przegrzebki.
Dodaj masło, kalafior, migdały, kapary i rodzynki i gotować w spokoju, aż przegrzebki są białe w całym i kalafior jest lekko rumiane w miejscach, o 1 minutę dłużej.
Dodać ocet balsamiczny i delikatnie wymieszać.
Przełożyć na talerze, udekorować natką pietruszki i podawać.