Zapiekane Francuskie tosty

Zapiekane Francuskie tosty
Zapiekanka z tostem francuskim to przystawka na 12 osób. Jedna porcja zawiera 258 kalorii , 10 g białka i 7 g tłuszczu . Za 1,16 USD za porcję ten przepis pokrywa 11% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Jest to dobra opcja, jeśli stosujesz dietę wegetariańską lakto ovo . Ten przepis z Taste of Home wymaga masła, soli, ekstraktu waniliowego i mleka. Jest idealna na jesień . Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godziny . Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis uzyskał 34% wyniku , co jest raczej złym wynikiem. Jeśli podoba Ci się ten przepis, przejrzyj podobne przepisy: Zapiekanka z tostem francuskim , Zapiekanka z tostem francuskim i Zapiekanka z tostem francuskim .

Instrukcje

1
Umieść kostki chleba w natłuszczonej formie o średnicy 13 cali. x 9 cali naczynie do pieczenia. W dużej misce wymieszaj jajka, mleko, cukier, wanilię i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
2/3 Szklanki Roztopionego Masła, Podzielonego2/3 Szklanki Roztopionego Masła, Podzielonego
Opcjonalnie Różne Posypki I Mini Krakersy W Kształcie Misiów MiodowychOpcjonalnie Różne Posypki I Mini Krakersy W Kształcie Misiów Miodowych
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sól Do Obramowania SzkłaSól Do Obramowania Szkła
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Polać chlebem. Przykryj i wstaw do lodówki na 8 godzin lub na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (około 3/4 Funta)12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (około 3/4 Funta)
3
Wyjąć z lodówki na 30 minut przed pieczeniem. Kropka z masłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
4
Połącz cukier i cynamon; posypać po wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy PekanLody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy Pekan
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
5
Przykryj i piecz w temperaturze 350° przez 45-50 minut lub do momentu, aż nóż włożony blisko środka będzie wyjęty czysty.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
6
Odstaw na 5 minut.
7
W razie potrzeby podawaj z syropem klonowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do PodaniaCzysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do Podania

Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose

Antipasti doskonale komponuje się z winem musującym i różem musującym. Jeśli podajesz wybór przekąsek, nie możesz się pomylić z tymi. Oba są bardzo przyjazne dla jedzenia i uzupełniają różnorodne smaki. Jednym z win, które możesz spróbować, jest NV ONEHOPE Brut. Ma 4,7 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 20 dolarów.
NV ONEHOPE Brut
NV ONEHOPE Brut
Wino musujące ONEHOPE California Brut Champagne ma jasną barwę i aromaty świeżego zielonego jabłka i nektarynki z nutą świeżego upieczonego chleba. Wyraźne, intrygujące, świeże owoce przypominające soczystą brzoskwinię, słodkie jagody i gruszkę pozostają na talerzu, zakończone kremowymi i orzeźwiającymi bąbelkami. Wino musujące Brut można łączyć z przystawkami, owocami morza, sushi, a także szeroką gamą deserów i serów.
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje12
Ocena Zdrowia4
Magazyn