Zampone Fritto con Zabaglione: smażona Kiełbasa z sosem budyniowym

Zampone Fritto con Zabaglione: smażona Kiełbasa z sosem budyniowym
Zampone Fritto con Zabaglione: smażona Kiełbasa z sosem budyniowym może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 172 kalorie, 6G białka, oraz 14g tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje 63 centów za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz ocet balsamiczny, żółtka jaj, parmigiano reggiano i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowy, pierwotny i przyjazny dla fodmap dieta. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 12 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 22%, który nie jest tak wybitny. Spróbuj Zampone e Fagioli: kiełbasa i fasola, Zabaglione Włoski Krem, oraz Pollo fritto per Chanukà (Hannukah Fried Chicken) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wyjmij zampone z opakowania i umieść w zimnej wodzie. Doprowadzić do niskiego wrzenia i obniżyć ogień, aby gotować na wolnym ogniu, aż w pełni ugotowane, w zależności od instrukcji opakowania, 1 1/2 do 2 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
2
Wyjąć i pozostawić do ostygnięcia.
3
W międzyczasie ubijamy żółtka, Wino i ocet do spienienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Starta Czekolada (opcjonalnie)Starta Czekolada (opcjonalnie)
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
4
Umieścić miskę na gotującej się wodzie i kontynuować ubijanie aż do zgęstnienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
5
Zdjąć z ognia i kontynuować ubijanie do ostygnięcia. Pokrój zampone na kawałki o grubości 3/4 cala.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
6
Rozgrzać olej w 12 do 14-calowej patelni saute, aż tylko palenie. Zagrzebać plasterek zampone w Parmigiano, delikatnie umieścić na patelni i gotować, aż lekko chrupiący i złocisty, obrócić i powtórzyć na drugiej stronie. Po zakończeniu odcedzić każdy kawałek na papierowym ręczniku i talerzu z 2 łyżkami zabaglione i mżawką prawdziwego octu balsamicznego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Udziec Jagnięcy (wyjęty Z Lodówki I Pozostawiony W Temperaturze Pokojowej Na 1 Godzinę Przed Przygotowaniem)Udziec Jagnięcy (wyjęty Z Lodówki I Pozostawiony W Temperaturze Pokojowej Na 1 Godzinę Przed Przygotowaniem)
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartkiTortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 12 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn