Zaklinacz: Tarta Czosnkowa Scape
Ten przepis służy 6. Jeśli 1,01 zł za porcję spada w budżecie, ostry Zaklinacz: czosnek Scape tarta może być niesamowite Wegetariańskie przepis do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 14g białka, 31 g tłuszczu, oraz w sumie 488 kalorii. Udaj się do sklepu i odbierz czosnek, mąkę teff, niebieloną mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 72 stwierdziłoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Chrupki Zaklinacz: co zrobić ze zbyt dużą ilością jarmużu, Zaklinacz: Słoik Cezara, oraz Rześki Zaklinacz: Co To jest Cucuzza dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść mąki i sól w misce robota kuchennego wyposażonego w mocowanie ostrza i pulse, aby połączyć.
Dodaj masło i pulsuj, aż największe kawałki będą wielkości małego groszku.
Na ciasto posypać cztery łyżki lodowatej wody. Pulsuj, aż ciasto zacznie trzymać się razem.
Dodaj dodatkową łyżkę wody i kontynuuj pulsowanie, jeśli ciasto jest zbyt suche, aby utrzymać się razem. Obróć ciasto na kawałek woskowanego papieru i uformuj je w krążek, naciskając szybko i mocno rękami, naprawiając wszelkie pęknięcia. Owinąć ciasto w papier woskowany i przechowywać w lodówce przez 30 minut.
Rozgrzej piekarnik do 191°.
Rozwałkuj ciasto na 12-calowy okrąg o średnicy około 1/4 cala grubości. Naciśnij na dole i po bokach karbowanej 10-calowej patelni z wyjmowanym dnem.
Zwiń wałek do ciasta na górze patelni, aby usunąć nadmiar ciasta. Dno ciasta nakłuć widelcem, a następnie wyłożyć ciasto papierem do pieczenia i wypełnić suszoną fasolą.
Umieść patelnię na blasze do pieczenia.
Piec przez 10 minut, następnie wyjąć pergamin i fasolę i piec przez 7 minut więcej.
Podczas gdy ciasto piecze, zrobić nadzienie.
W średniej misce umieść papryki, jajka, ricottę, tymianek cytrynowy, sól i pieprz. Beat widelcem, aż dobrze połączone.
Nadzienie wlać do częściowo upieczonej skorupki tartej i włożyć całość do piekarnika na 30 minut, aż nadzienie się ustawi. Przed krojeniem i podaniem schłodzić do temperatury ogrzanej lub pokojowej.