Jedna porcja zawiera 326 kalorii, 5G białka, oraz 20 g tłuszczu. Ten przepis służy 12 i kosztuje 55 centów za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka proszku do pieczenia, zmielony cynamon, zmielone goździki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Z łyżeczką wynik 24%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Rześki Zaklinacz: Co To jest Cucuzza, Zaklinacz: Słoik Cezara, oraz Chrupki Zaklinacz: co zrobić ze zbyt dużą ilością jarmużu dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 177°. masło i mąka 9-by-13-by-2-calowy patelni. W dużej misce, połączyć mąkę, cukier, proszek do pieczenia, mielony imbir, cynamon, gałka muszkatołowa, ziele angielskie, goździki, i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/3 Szklanki Melasy
Imbir W Proszku
10 Mięsistych Golonek Cielęcych O Grubości 2-3 Cali
Papier Ryżowy
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
Wlać ciasto do przygotowanej patelni i piec około 25 minut, aż tester wyjdzie czysty ze środka ciasta. Schłodzić całkowicie na stojaku.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
7
Gdy ostygnie, zamrozić lukrem z serem imbirowym, poniżej, w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lukier Z Serem śmietankowym
Całe Migdały, Ze Skórką I Prażone
8
Lukier Z Serem Imbirowym
Składniki, których będziesz potrzebować
Lukier Z Serem śmietankowym
Całe Migdały, Ze Skórką I Prażone
9
W dużej misce lub misce miksera stojaka wyposażonego w mocowanie trzepaczką, połączyć serek, masło, imbir, wanilia i sól i ubić, aż będzie bardzo gładka.