Zajęty Dzień Pieczone Ryby
Pieczona ryba to danie główne, które serwuje 8. Oglądasz swoją figurę? Ten przepis pescatarian ma 351 kalorii, 34g białka, oraz 16G tłuszczu na porcję. Za $2.97 za porcję, ten przepis okładki 20% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i podnieś masło, filety rybne, parmezan i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 30 minut. Przynosi ci smak domu. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia całkiem niezły wynik spoonacular 43%. Podobne przepisy to Pracowita Kolacja, Sałatka Pracowity Dzień, oraz Pracowity Dzień Ciasto.
Instrukcje
W płytkiej misce wymieszaj śmietanę i zupę.
Umieść bułkę tartą w innej płytkiej misce.
Pokrój rybę na kawałki wielkości porcji; posmaruj mieszanką śmietany, a następnie zwiń w okruchy.
Umieść w dwóch natłuszczonych 13-calowych. x 9-w. naczynia do pieczenia.
Piec bez przykrycia w temperaturze 425° przez 12 minut.
Posypać serem; piec 2-6 minut dłużej lub do płatków rybnych łatwo widelcem.
Polecane wino: Pinot Noir, Pinot Grigio, Gruener Veltliner
Ryby w menu? Spróbuj sparować z Pinot Noir, Pinot Grigio i Gruener Veltliner. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno jest wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Chrupiące białe wino, takie jak pinot grigio lub Grüner Veltliner, będzie pasować do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z jasnoczerwonym winem, takim jak pinot noir. Jednym z win, które można spróbować, jest Hartford Court Russian River Pinot Noir (pół butelki). Ma 4,6 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 22 dolarów.
![Hartford Court Russian River Pinot Noir (pół butelki)]()
Hartford Court Russian River Pinot Noir (pół butelki)
Po aromatach czarnej wiśni, ziela angielskiego, czarnej porzeczki i gliny następują smaki dzikich malin, ciemnych jagód i kruszonej mineralności skalnej. Po gęstym wejściu następuje słodki i soczysty dotyk ust, wsparty kwasowością, jedwabistymi taninami i subtelnym ziemistym wykończeniem.