Zadymione, Maślane Pazury Kraba
Ten przepis sprawia, że 5 porcji z 230 kalorii, 6G białka, oraz 22g tłuszczu każdy. Na 75 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać chleb, sok z cytryny, ząbki czosnku, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Podobne przepisy to Przepis Na Słodko-Kwaśne Pazury Kraba, Pazurki kraba w sosie z Czarnej Fasoli, oraz Schłodzone Kamienne Pazury Kraba Z Sosem Musztardowym.
Instrukcje
Boczek gotować na patelni na średnim ogniu, aż ostry.
Wyjmij boczek z patelni za pomocą łyżki szczelinowej i wyrzuć krople.
Roztopić masło na patelni; wymieszać czosnek i zieloną cebulę. Gotować, często mieszając, 2 minuty. Wymieszać sok z cytryny, Worcestershire, i pazury kraba; gotować 2 do 3 minut lub aż gorące. Wymieszać natkę pietruszki i boczek.
Podawać natychmiast z francuskim chlebem.
Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Skorupiaki działają bardzo dobrze z Chardonnay, Muscadet i Riesling. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Foley Johnson Carneros Chardonnay z 4.6 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 23 dolarów za butelkę.
Foley Johnson Carneros Chardonnay
Aromaty są skoncentrowane i złożone w naszym Carneros Chardonnay 2016. Nuty grillowanej brzoskwini, gruszki, maślanego rogalika i wanilii stanowią scenę dla bogatego i treściwego Chardonnay. Aromaty rozszerzają się na podniebieniu dzięki przepysznym smakom gruszki, chrupiącego jabłka, wiciokrzewu, prażonego kokosa i wafla waniliowego. Równowaga i struktura tego wina w połączeniu z jego jasną kwasowością sprawia, że jest to wino godne wieku, którym można się cieszyć przez kilka lat. Ciesz się tym pięknem z soczystym pieczonym kurczakiem i risotto z dzikimi grzybami.