Tajska Sałatka Z Ryżem I Indykiem

Tajska Sałatka Z Ryżem I Indykiem
Przepis tajska Sałatka z ryżem i indykiem jest gotowy w około 55 minut i zdecydowanie jest super bezglutenowe i bezmleczne opcja dla miłośników azjatyckiego jedzenia. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 30g białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 419 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.13 za porcję. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Sprawdza się jako danie główne. Jeśli masz liście jarmużu, wodę, gładkie masło orzechowe i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Ryż Smażony Z Indyka Po Tajsku, Thai Turkey Brown Rice Sałata Okłady, oraz Tajska Sałatka Z Indyka Pitas.

Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Tajski bardzo dobrze współpracuje z Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Beaumont Hope Marguerite Chenin Blanc z oceną 5 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 35 dolarów za butelkę.
Beaumont Hope Marguerite Chenin Blanc
Beaumont Hope Marguerite Chenin Blanc
Świeże, czyste i mocne owoce.Doskonale pasuje do owoców morza, zwłaszcza przegrzebków i każdej pięknie pikantnej azjatyckiej potrawy.
TrudnośćTwardy
Gotowe W55 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia72
Rodzaje PotrawSałatki
Magazyn