Z polskiej kuchni wiejskiej Barszcz jest bezglutenowe i pierwotne przystawka. Na 1,08 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 99 kalorii. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny. 36 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać pieprz, cebula, borowiki, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Z Polskiej wiejskiej kuchni czerwona kapusta z żurawiną, Z polskiej kuchni wiejski gulasz myśliwski (Bigos), oraz Z kuchni Polskiego wiejskiego domu dwa razy gotowane grzyby Dzikie dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Buraki, kości, marchew, pasternak, cebula, por, korzeń selera, grzyby, 8 ząbków czosnku, liść laurowy, majeranek, ziarna pieprzu (jeśli używasz) i wodę w dużym garnku i doprowadzić do wrzenia. (Powinno być wystarczająco dużo wody, aby pokryć pozostałe składniki.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Plus Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
Seler
Ziemniaki Rdzawe, Pokrojone Na 1-calowe Kawałki
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła
Majeranek
Pasternak
1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
Buraki, Czerwone, Złote Lub Chioggia Lub Dowolna Kombinacja
20 Cienkich Plastrów Cukinii
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
(i Tylko Porcje)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
2
Usuń pianę, która wzrosła do góry, przykryj i zmniejsz ciepło. Dusić delikatnie, aż mięso odpadnie z kości i warzywa są bardzo miękkie, około 2 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
3
Przecedzić zupę przez durszlak, naciskając ciała stałe, aby wyodrębnić wszystkie płyny. Smak: jeśli jest zbyt wodnisty, gotuj, odsłonięty, przez dodatkowe 30 minut. Jeśli wydaje się zbyt gęsty, dodaj wodę. Gdy zupa będzie gotowa, wymieszaj sok z cytryny. Doprawić solą i pieprzem oraz, jeśli chcesz, jeszcze trochę suszonego majeranku.
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę
4
Możesz również zadać sobie pytanie, czy zupa potrzebuje jeszcze więcej czosnku, w takim przypadku obierz kilka goździków, zmiażdż je prasą do czosnku lub płaską stroną noża, Wrzuć i gotuj na wolnym ogniu przez minutę lub dwie. Upewnij się, że nie wpadają do czyjejś miski, gdy podajesz (chyba że, jak Anne, osoba lubi gotowane ząbki czosnku). Smak powinien być lekko kwaśny i czosnkowy, ale z tą beety nutą słodyczy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęczek świeżego Szpinaku (ok
Oliwa Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia, 2 Obroty Patelni I Trochę Do Skropienia
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
Podawać jasne, bardzo gorące, w małych miseczkach lub nawet dużych filiżankach, które można podnieść i wypić. Jeśli wolisz swój jasny róż, a następnie podawać w dużych talerzach zupy z łyżką kwaśnej śmietany lub jogurtu zwykły upuszczone do każdego z nich. To trzyma się w lodówce (przykryte) przez kilka dni, i rzeczywiście rośnie lekko tangier z czasem, co jest jak to ma być.