Z polskiej kuchni wiejskiej Barszcz jest bezglutenowe i pierwotne przystawka. Na 1,08 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 99 kalorii. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny. 36 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać pieprz, cebula, borowiki, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Z Polskiej wiejskiej kuchni czerwona kapusta z żurawiną, Z polskiej kuchni wiejski gulasz myśliwski (Bigos), oraz Z kuchni Polskiego wiejskiego domu dwa razy gotowane grzyby Dzikie dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Buraki, kości, marchew, pasternak, cebula, por, korzeń selera, grzyby, 8 ząbków czosnku, liść laurowy, majeranek, ziarna pieprzu (jeśli używasz) i wodę w dużym garnku i doprowadzić do wrzenia. (Powinno być wystarczająco dużo wody, aby pokryć pozostałe składniki.)
Składniki, których będziesz potrzebować
(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)
Seler
Pęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I Tymianek
1 Bakłażan Obrany I Pokrojony W Paski
Słonina Wieprzowa
Majeranek
Oliwa Z Oliwek Do Tostów
Słonina Wieprzowa
Szyfonowata Z Liści Jarmużu
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
2
Usuń pianę, która wzrosła do góry, przykryj i zmniejsz ciepło. Dusić delikatnie, aż mięso odpadnie z kości i warzywa są bardzo miękkie, około 2 godzin.
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
3
Przecedzić zupę przez durszlak, naciskając ciała stałe, aby wyodrębnić wszystkie płyny. Smak: jeśli jest zbyt wodnisty, gotuj, odsłonięty, przez dodatkowe 30 minut. Jeśli wydaje się zbyt gęsty, dodaj wodę. Gdy zupa będzie gotowa, wymieszaj sok z cytryny. Doprawić solą i pieprzem oraz, jeśli chcesz, jeszcze trochę suszonego majeranku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Majeranek Suszony
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
1 Szklanka Suszonej Fasoli Białej
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę
4
Możesz również zadać sobie pytanie, czy zupa potrzebuje jeszcze więcej czosnku, w takim przypadku obierz kilka goździków, zmiażdż je prasą do czosnku lub płaską stroną noża, Wrzuć i gotuj na wolnym ogniu przez minutę lub dwie. Upewnij się, że nie wpadają do czyjejś miski, gdy podajesz (chyba że, jak Anne, osoba lubi gotowane ząbki czosnku). Smak powinien być lekko kwaśny i czosnkowy, ale z tą beety nutą słodyczy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
1 Szklanka Suszonej Fasoli Białej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Prasa Do Czosnku
1 żółty Owocowy Roll-up
Dodatkowe Kandyzowane Wiśnie
5
Podawać jasne, bardzo gorące, w małych miseczkach lub nawet dużych filiżankach, które można podnieść i wypić. Jeśli wolisz swój jasny róż, a następnie podawać w dużych talerzach zupy z łyżką kwaśnej śmietany lub jogurtu zwykły upuszczone do każdego z nich. To trzyma się w lodówce (przykryte) przez kilka dni, i rzeczywiście rośnie lekko tangier z czasem, co jest jak to ma być.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jogurt Zwykły
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę