Z polskiej kuchni wiejskiej Barszcz jest bezglutenowe i pierwotne przystawka. Na 1,08 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 99 kalorii. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny. 36 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać pieprz, cebula, borowiki, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Z Polskiej wiejskiej kuchni czerwona kapusta z żurawiną, Z polskiej kuchni wiejski gulasz myśliwski (Bigos), oraz Z kuchni Polskiego wiejskiego domu dwa razy gotowane grzyby Dzikie dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Buraki, kości, marchew, pasternak, cebula, por, korzeń selera, grzyby, 8 ząbków czosnku, liść laurowy, majeranek, ziarna pieprzu (jeśli używasz) i wodę w dużym garnku i doprowadzić do wrzenia. (Powinno być wystarczająco dużo wody, aby pokryć pozostałe składniki.)
Składniki, których będziesz potrzebować
(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)
Seler
Pęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I Tymianek
1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Usuń pianę, która wzrosła do góry, przykryj i zmniejsz ciepło. Dusić delikatnie, aż mięso odpadnie z kości i warzywa są bardzo miękkie, około 2 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Woda, Aby Umożliwić
3
Przecedzić zupę przez durszlak, naciskając ciała stałe, aby wyodrębnić wszystkie płyny. Smak: jeśli jest zbyt wodnisty, gotuj, odsłonięty, przez dodatkowe 30 minut. Jeśli wydaje się zbyt gęsty, dodaj wodę. Gdy zupa będzie gotowa, wymieszaj sok z cytryny. Doprawić solą i pieprzem oraz, jeśli chcesz, jeszcze trochę suszonego majeranku.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Majeranek Suszony
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę
4
Możesz również zadać sobie pytanie, czy zupa potrzebuje jeszcze więcej czosnku, w takim przypadku obierz kilka goździków, zmiażdż je prasą do czosnku lub płaską stroną noża, Wrzuć i gotuj na wolnym ogniu przez minutę lub dwie. Upewnij się, że nie wpadają do czyjejś miski, gdy podajesz (chyba że, jak Anne, osoba lubi gotowane ząbki czosnku). Smak powinien być lekko kwaśny i czosnkowy, ale z tą beety nutą słodyczy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Prasa Do Czosnku
1 żółty Owocowy Roll-up
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
5
Podawać jasne, bardzo gorące, w małych miseczkach lub nawet dużych filiżankach, które można podnieść i wypić. Jeśli wolisz swój jasny róż, a następnie podawać w dużych talerzach zupy z łyżką kwaśnej śmietany lub jogurtu zwykły upuszczone do każdego z nich. To trzyma się w lodówce (przykryte) przez kilka dni, i rzeczywiście rośnie lekko tangier z czasem, co jest jak to ma być.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jogurt Zwykły
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)