Złota cebula i jajka na grzance
Złota cebula i jajka na grzance może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 1,42 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 20g białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 436 kalorii. Ten przepis służy 4. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, mleko, odtłuszczony bulion z kurczaka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Złote Tosty Francuskie, Złota Cebula Pieczona, oraz Minutowy stek taty ze złotą cebulą.
Instrukcje
W 11-do 12-calowej patelni na średnim ogniu, mieszać cebulę i masło często aż cebula są zwiotczałe i lekko rumiane, o 10 protokół.
Tymczasem, skorupki jaj i posiekać.
Wymieszaj trochę bulionu z mąką, aby uzyskać gładką pastę, następnie dodaj do pozostałego bulionu i wymieszaj z mieszanką cebulową.
Dodaj mleko i mieszaj na dużym ogniu do wrzenia, a następnie wymieszaj jeszcze około 2 minuty.
Do sosu dodać jajka i dobrze wymieszać.
Posypać natką pietruszki i dodać sól do smaku.